Idéen bag bleomslaget

Bleomslag - pusletaske i læder fra Lille Svend KBH

Idéen bag bleomslaget

Hvordan og hvorfor opstod idéen til bleomslaget – pusletasker findes jo i mange udgaver.

Under min første barsel pakkede jeg nok, hvad der svarede til en klassisk blå IKEA pose med alt muligt og ingenting.

Alt fra bleer, flasker, tøj, legetøj, service til grød og en ekstra dyne! Jeg var samtidigt utroligt glad for min kæmpe store Emmaljunga, som uden problemer havde plads til alt dette i kurven under. Men jeg blev efter min barsel sluttede noget klogere, som man jo gør mange gange på sin rejse som nybagt mor.

Bille startede i vuggestue, og vi havde ikke længere brug for en stor pusletaske med plads til hele puslepladsen hjemmefra. Barslen var slut, jeg var tilbage på arbejde, og vi behøvede kun et par bleer, lidt creme, et sæt tøj og vådservietter når pusletasken skulle pakkes til legeplads, besøg hos venner og familie og andre små ture.

Under en tur i sommerhus, hvor min kæreste havde nogle læderrester med, kom jeg på at lave et omslag som passede i størrelsen med Billes bleer. Jeg fattede blyant og papir, og fik hurtigt tegnet et par skitser op på papir. Og derefter en skabelon klistret sammen med tape hist og her.

Heldigt nok havde han også forskellige nitter og diverse værktøj med, som bleomslaget blev samlet med. Mit aller første bleomslag! Her 4 år senere, er det stadig det bleomslag vi bruger. Det er nu smukt patineret. Og det er nøjagtigt efter det bleomslag, at alle nye bleomslag bliver lavet. Samme mål, samme kvalitet og funktionalitet.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *