Julegaveanbefalinger med omtanke & omhu.

En julegave-guide med anbefalinger af brands inden for keramik, bøger, legetøj og mere til både børn og voksne.

Det største julegaveønske i år er nok at samles med vores kæreste – året har sat livet og vores relationer til hinanden i perspektiv. Netop derfor har vi måske også lyst til at forkæle hinanden med omtanke – omtanke for hvem der står bag gaven; keramikeren, forlaget eller iværksætteren.

Ikke kun familelivet har været ramt den seneste tid, det har de små forretninger, som udlever deres drømme, også. Støt dem, deres idéer og mod.

 

Burnt & Glazed

Sabine bag Burnt & Glazed fremstiller i sit værksted keramik kopper, tallerkener og vaser drejet i hånden. “Små objekter med liv og historier til dit hjem” Udforsk Burnt & Glazed

Kopper i keramik med prikker og print fra Burnt & Glazed

Kopper i keramik med prikker og print fra Burnt & Glazed

Leo Leo Copenhagen

Josefine & Emil samt børnene Leopold og Hilma står sammen som familie bag LeoLeo Copenhagen. Det startede med den originale Leo “nusseklud”, og består nu af tidsløse smukke print på sengetøj, tasker og ikke mindst bandanas.

Udforsk Leo Leo Copenhagen

Blød nusseklud fra Leo Leo Copenhagen

Blød nusseklud fra Leo Leo Copenhagen

Fotograf Sannie Nielsen

Fotograf Sannie Nielsen fotografer ikke kun Lille Svend. Sannie forstår at forevige livets små øjeblikke, og har netop udvidet sit arbejde med dokumentariske portrætter af gravide. Udforsk Sannies portefølje her – pris afhænger af antal billeder.

Gravidfoto af fotograf Sannie Nielsen

Gravidfoto af fotograf Sannie Nielsen

 

Studio Belle-Soeur

Svigerinderne Stephanie og Emilie står bag Studio Belle-Soeur, hvor de sammen har givet nyt liv til brillekæden med smukke, farverige perler. Find brillekæderne her.

Studio Belle-Soeur Solbrillekæde

Studio Belle-Soeur Solbrillekæde

HAPS Nordic

Melis savnede produkter, som gjorde det lettere at tage madpakken til sønnen Mio med på farten. Det er blevet til et bred sortiment af bæredygtige produkter til snacks, madpakker, hjemmebag og en grønnere husholdning. Besøg HAPS Nordic her

Brug snackbag, sandwich bag og cotton wraps, når du skal have madpakke med på farten.

Brug snackbag, sandwich bag og cotton wraps, når du skal have madpakke med på farten.

Proem Parades

Lærke og Stine ønskede nyt perspektiv på den klassiske modebranche og har sammen skabt Proem Parades, hvor du finder klassiske styles til den kvindelige garderobe, men også nutidige styles i silke, smukke snit og print. Find en kjole til julens fester.

Proem Parades, Petra Knit Vest

Proem Parades, Petra Knit Vest

Forlaget Mammut

Det nyopstartede forlaget, Mammut er vilde med bøger, som får børn til at spærre øjnene op, og som får dem til at interessere sig for den fantastiske verden, der omgiver dem. Forlaget Mammut udgiver de mest fantastisk illustrerede bøger om bøger, planter universet og mere. Find Animalium, Dinosaurium, Botanicum, Planetarium og HEJ! her

Smukke børnebøger fra Forlaget Mammut

Smukke børnebøger fra Forlaget Mammut

Mellow Mind

Bag Mellow Mind står Maria Grønborg, som med en forkærlighed til håndværket og et smukt design, de bedste råmaterialer og miljøet, skaber de smukkeste sæber. Giv indre velvære med håndlavet veganske sæber, shampoo bars og gua sha’er.

Dyk ned i universet hos Mellow Mind

Håndlavet vegetabilsk sæbe fra Mellow Mind

Håndlavet vegetabilsk sæbe fra Mellow Mind

Jeg håber, du fandt god inspiration til julegaver med omtanke.

Du kan læse historien bag om flere af virksomhederne i de kvindelige iværksætter interviews.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *